Ekipa inMagazina gledateljima će predstaviti jedan od neuobičajenih poslova u modi. Britanka Gemma Howorth vodeći je svjetski model za ruke.

Ekipa inMagazina gledateljima će predstaviti jedan od neuobičajenih poslova u modi. Britanka Gemma Howorth vodeći je svjetski model za ruke. Njezine su ruke, možemo reći, najskuplje na svijetu, jer su osigurane na svotu od nevjerojatnih pet milijuna funti. Gemmini elegantni prsti mogu se vidjeti u više od 250 TV reklama, a bila je i dublerka za ruke supermodela Kate Moss i Lily Cole. U razgovoru za inMagazin otkrila je zašto nikad ne pere suđe i ne obavlja kućanske poslove, koja od poznatih osoba nema lijepe prste te kako njeguje svoje ruke!

Iznimno popularna glazbeno-dramska serija ´Stella´ koja je osvojila brojnu publiku bliži se kraju te ćete ove nedjelje moći uživati u pretposljednjem nastavku. Tim povodom razgovarali smo s glumačkim zvijezdama Mladenom Vulićem i Lindom Begonjom koji su svojim iskrenim emocijama osvojili publiku. Poznaju se već jako dugo jer su zajedno studirali na Akademiji dramske umjetnosti. U razgovoru za inMagazin doznali smo sve o likovima koje su utjelovili, kakva je atmosfera bila na snimanju te kako su se snašli u scenama pjevanja kojih, kako kažu, nasreću - nije bilo puno.

Ove je nedjelje Podravkinu kuhinju posjetio glumac, scenarist i redatelj Filip Šovagović. Kuharici Katarini Pentek otkrio je još nepoznate detalje o svojem životu. Vješta majstorica ´od kužine´ je od redatelja ´Visoke modne napetosti´ saznala da je dvije godine živio u vikendici u kojoj je kuhao na vatri. Filip je priznao i kakav miris preferira kod žena. U ovom prilogu gledatelji će saznati kako se Filip snašao u pripremi mirisne janjetine u rapsodiji okusa te koliko je vješto baratao janjećim butom i ostalim kuhinjskim pomagalima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju