Poznata imena domaće javne scene samo za inMagazin prebirala su po uspomenama prisjećajući se prošlih ljeta.

Poznata imena domaće javne scene samo za inMagazin prebirala su po uspomenama prisjećajući se prošlih ljeta. Marko Perković Thompson pamti ona koja je proveo radeći kao konobar, Kristina Bradač se kao manekenka zabavljala u St. Tropezu, a Pero Galić, frontman Opće opasnosti, provodio se s izviđačima uz gitaru na Obonjanu, otoku mladosti. Neki s najljepših ljetovanja nose ožiljke, a neki ih se jednostavno ne sjećaju. Zašto? Odgovore donosi novinar inMagazina Davor Garić.

Najpoznatije imaginarno selo Oštrovac od ove jeseni ponovno se vraća na male ekrane. Mnogi ljubitelji popularne serije zasigurno su se pitali koje su to živopisne lokacije na kojima se odvija snimanje. Ekipa inMagazina ne samo da će gledatelje odvesti na jednu od njih, već će ih upoznati i s jednom posebnom i jedinom stanovnicom tog sela - bakom Jelom. Na obronke Žumberačkog gorja, u selo Kravljak, gledatelje vodi novinarka inMagazina Nikolina Tomasović.

Iako se na prvi pogled njegove ulice ovih dana čine pustima, Zagreb i ovoga ljeta živi punim plućima. Od plesnjaka, povijesnih vremeplova, kazališta i kina na otvorenom do noćnih provoda na Strossu. Svi koji ostaju na njegovom asfaltu ovih će dana naći više nego dovoljno sadržaja, ali i susresti stotine turista iz svih krajeva svijeta. Ekipa inMagazina zaputila se turističkim turama metropole i saznala kako izgleda ljeto u Zagrebu.