U ovoj emisiji gledatelji će upoznati Damira Fazlinovića, a ekskluzivni intervju s njim donosi Ivana Nanut.

Mladi i talentirani glumac Moamer Kasumović rođen je u Crnoj Gori, a već s 14 godina preselio se sam u Sarajevo gdje, od kada je završio Akademiju scenskih umjetnosti, samo niže uspješne uloge u filmovima, kazalištima i serijama poput one u trenutno najpopularnijoj seriji ´Lud, zbunjen, normalan´. U ovoj emisiji gledatelji će upoznati Damira Fazlinovića, a ekskluzivni intervju s njim donosi Ivana Nanut.

Iza Ive i Jerka Leka je deset mjeseci braka te više od godinu dana otkako se rodio njihov sinčić Carlos. O prvoj godini majčinstva, Carlosovim prvim riječima i koracima te životu u braku, Iva se povjerila Lani Samaržiji.

Kamere inMagazina otkrile su oazu visoke mode i luksuza za psiće u kakvima je dosada bilo moguće vidjeti pse poput čivave Paris Hilton. U ovom prilogu gledatelji će vidjeti kako izgledaju 'najfancy' haljinice na svijetu za male pse koje vlasnici kombiniraju s cipelama za pse, čarapicama i skupocjenim ogrlicama. Da bi gledatelji vidjeli kako se psi rješavaju stresa, ekipa inMagazina je snimila kako izgleda njihov 'spa' dan kad se masiraju, uživaju u tretmanima i rade mezoterapiju. Priču iz Madrida donosi Fani Stipković.

Svi koji misle da je nemoguće spojiti nespojivo, prevarili su se. U koštac sa složenim glazbenim zadatkom uhvatila se Ivana Plechinger i njezini Kovačići. Točno 27 različitih refrena spojili su u obiteljsku skladbu. Tako njihov uradak nosi naziv ´Od do miks´ i vremenski prati pjesme od sada već daleke 1958. godine pa sve do danas.

Emilija Kokić je Borisu Banoviću otkrila sve o svom stilu i još pokoju zanimljivost. Tu su, kao i uvijek, nezaobilazni modni odabiri proteklog tjedna.

Podravka i u nedjeljnom izdanju inMagazina donosi prijedlog ručka za sutra.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju