Kamere inMagazina bile su na jednom od najpopularnijih festivala zabavne glazbe u Hrvatskoj, koji se već preko 50 godina održava svakog ljeta u Splitu.

Kamere inMagazina bile su na jednom od najpopularnijih festivala zabavne glazbe u Hrvatskoj, koji se već preko 50 godina održava svakog ljeta u Splitu. InMagazin donosi atmosferu s prve dvije polufinalne večeri na Prokurativama. Gledatelji će saznati tko je oduševio nastupom na Festivalu zabavne glazbe Split , tko ide u finale i tko je posjetio ovaj glazbeni događaj.

U Poreču su kamere inMagazina zabilježile izbor za Miss i Mistera Turizma Hrvatske. Ekipa inMagazina predstavit će ovogodišnje kandidatkinje, a gledatelji će doznati tko je osvojio lentu.
Ekipa inMagazina bila je u Zadru na druženju hrvatskih misionara koji su trenutno na godišnjem odmoru. U Zadru su podijelili svoja iskustva, želje i ono što ih motivira u njihovom radu.

Hrvatski misionari za kamere inMagazina iskreno su odgovorili na pitanja zašto im je nekad ljepše živjeti u neimaštini te zašto nas stvari, koje bi nas trebale veseliti, zapravo – kvare.