Bračni par Gabrijela i Marijan iz grupe Nola dokaz su da se privatno i poslovno može itekako dobro spojiti. Nakon njihova dva najveća hita uslijedila su dva sina, a s obzirom na to da velike nade polažu u novu pjesmu, otkrili su i postoji li šansa za još jedno dijete.

Bračni par Gabrijela i Marijan iz grupe Nola dokaz su da se privatno i poslovno može itekako dobro spojiti. Nakon njihova dva najveća hita uslijedila su dva sina, a s obzirom na to da velike nade polažu u novu pjesmu, otkrili su i postoji li šansa za još jedno dijete. Zašto se ne smatraju uobičajenim i zabavnim izvođačima te zbog čega je Marijan umalo dobio šamar pred kamerama InMagazina, gledateljima će otkriti Sanja Kuzmanović.

Zvijezda regije, iznimni pjevač i kantautor Kemal Monteno koji je ove godine u 67. godini života izgubio bitku sa smrtonosnom bolešću, ovih dana ponovno živi u glazbi svojih suradnika. Njegova dugogodišnja suradnica Paula Jusić objavila je novi album s obradom njegovih pjesama. U intimnom razgovoru s ekipom InMagazina otkrila je detalje posljednjih trenutka suradnje sa sarajevskom glazbenom legendom.

Kamere InMagazina već su pratile putovanje putopisaca Gorana Jovića i Vedrana Vidaka Indonezijom, a sada će gledatelje odvesti putem izreke koja glasi: ''Svaki Indonežanin jednom u životu mora dočekati zoru iznad vulkana Bromo''. Što je tamo tako posebno, kako živi narod koji je gotovo pred izumiranjem te kako izgleda posljednji hinduistički hram na Javi pogledajte samo u InMagazinu.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju