InMagazin donosi intervju s Miss svijeta 1997. godine, Dianom Hayden, koja se upravo vratila s medenog mjeseca.

InMagazin donosi intervju s Miss svijeta 1997. godine, Dianom Hayden, koja se upravo vratila s medenog mjeseca. Na Sahara Balkan Peace Festivalu u Skoplju ekipi inMagazina ispričala je kako je biti u braku, što misli o izborima ljepote danas te je dala nekoliko korisnih savjeta za žene.

Ekipa inMagazina ispratila je njujorški, londonski i milanski tjedan mode pa je na red došao onaj najznačajniji – u Parizu. Predstavljeno je puno kolekcija i trendova, a prvim redovima je prodefiliralo toliko poznatih osoba da ostaje jedna dilema: ´Otkud početi?´. Možda je najbolje, drito ´u sridu´, s kraljem elegancije - Diorom!

Svi ljubitelji egzotike, barem u zoološkom smislu, ovih su dana došli na svoje. Posjetitelji izložbe egzotičnih kućnih ljubimaca održanoj u Zagrebu, mogli su razgledati više od tisuću jedinstvenih guštera, zmija, paukova, insekata , riba i kornjača . U Hrvatsku je i prvi put došetala električna jegulja, ali i gušter tegu, porijeklom iz Argentine. Koje sve neobične životinje Hrvati imaju za kućne ljubimce, te kako s njima pravilno postupati, gledatelji će otkriti u prilogu Anje Stevović.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju