Jačanje samopouzdanja u pregači s valjkom za tijesto u rukama? Na prvu ne zvuči baš obećavajuće, no fitness instruktorice Helena i Koka uvjeravaju vas da je moguće.

Tamburaši iz Vinkovaca, Sinovi ravnice, pripremaju novu glazbenu poslasticu s okusom Slavonije. Snimili su novi videouradak za pjesmu znakovitog naziva, Opatice. Tamburica je u novoj pjesmi Sinova ravnice dobila neobčno društvo – saksofon, koji je zasvirao glumac Goran Navojec. Saznat ćemo kako izgleda ova neobična kombinacija.

Legende hrvatske glazbene scene, popularni bend ´Novi fosili´, održat će večeras koncert za pamćenje. Svima dobro znani hitovi poput "Milene", "Ja sam za ples" ili "E moj Saša" podsjetit će publiku na to zašto ih volimo već više od 40 godina.

Jačanje samopouzdanja u pregači s valjkom za tijesto u rukama? Na prvu ne zvuči baš obećavajuće, no fitness instruktorice Helena i Koka uvjeravaju vas da je moguće. Naime, te dvije sestre osmislile su tijelovježbu za kućanice kojoj neće moći odoljeti ni snažniji spol. Riječ je o setu vježbi koje su istovremeno korisne i zabavne, a pritom najviše usmjerene na psihički aspekt pojedinca, odnosno na jačanje njegova samopouzdanja i slobodno izražavanje njegove osobnosti.