Sezona tulumarenja na najpopularnijoj plaži Jadrana je započela. Ovih dana Zrće je europsko središte zabave. Naime, na otok Pag stiglo je čak 10 tisuća Britanaca koji su stigli na Hideout Festival.

Sezona tulumarenja na najpopularnijoj plaži Jadrana je započela. Ovih dana Zrće je europsko središte zabave. Naime, na otok Pag stiglo je čak 10 tisuća Britanaca koji su stigli na Hideout Festival. Njime se otvorila bogata festivalska sezona na Zrću, koje će i ovog ljeta ugostiti brojna domaća i svjetska glazbena imena. Uz mnoge inozemne goste, ekipa inMagazina na Pagu je susrela i poznata lica poput putopisca Hrvoja Šalkovića i nogometaša Intera Marcela Brozovića. Priču sa Zrća donosi Slavica Parlov.

Svake se godine za titulu najboljeg mladog dizajnera, koji će imati priliku nastupati na Bipa Fashion weeku, bore mnogobrojni talentirani dizajneri, no prostor na modnom nebu prilično je skučen. Što je potrebno kako biste postali IT dizajner u Lijepoj našoj, kakve je novitete u cruise kolekciji predstavila Aleksandra Dojčinović te što se šuškalo u prvim redovima, doznala je Maja Perica.

Pitanje koje se često postavlja mnogim redovnicima i redovnicama gotovo uvijek je ono kako su se odlučili za svoj životni poziv. Simpatična redovnica iz sljedeće priče na zanimljiv i humorističan način pronašla je put do srca mnogih mladih onime što najbolje zna: pjevanjem i imitacijom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju