Na Farmi će se stvari uskoro dodatno zahuktati. Farmerima se priključuje novi član Nedjeljko Bugarija, umirovljeni vojnik iz Bibinja pokraj Zadra.

Na Farmi će se stvari uskoro dodatno zahuktati. Farmerima se priključuje novi član Nedjeljko Bugarija, umirovljeni vojnik iz Bibinja pokraj Zadra. Nakon tjedana praćenja zbivanja na imanju, Nedjeljko je spreman suočiti se sa nimalo ugodnom situacijom koja vlada među farmerima i već ima razrađenu strategiju za pobjedu. Prije nego što uđe u izolaciju otkrio je inMagazinu s kime će se najbolje ili najlošije slagati, kako namjerava rješavati nesuglasice i kakav će biti kao gazda ili sluga.

Ekipa inMagazina gledateljima donosi ekskluzivan intervju s holivudskim glumcem Ronom Perlmanom koji je u svojoj bogatoj tridesetogodišnjoj karijeri nastupio u više od 200 filmova, serija i predstava. Ovaj 65-godišnjak dubokog glasa i opasnog izgleda prije godinu dana objavio je memoare u kojima je priznao kako se osjećao kao najdeblji među svojim vršnjacima te zašto se pokušao ubiti tabletama i alkoholom. U otvorenom intervjuu s novinarkom inMagazina Ivanom Nanut, ovaj zaposleni glumac ispričao je živi li danas svoj san, zašto je odlučio napisati knjigu, te koja je tajna njegova gotovo 40 godina dugog, skladnog braka.

I ove nedjelje inMagazin donosi pregled najuzbudljivijih showbizz trenutaka koji su obilježili tjedan. Maja Šuput otkrila je kako stručnjaci sakrivaju njezine putene obline kada se transformira u muškarca, Indira je odala svoj tajni recept za sretan brak, a Radojka Šverko kaže da bi se odrekla svojih kćeri kada bi se ponašale kao neke domaće pjevačice. Koje su se priče iz života bogatih i slavnih prepričavale na kavama, zna novinar inMagazina Davor Garić.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju