Tijekom godina ekipa inMagazina je, u domove gledatelja, donosila vijesti, zabavu, pratila svjetska i domaća događanja, a povijesni trenutak ulaska Hrvatske u Europsku uniju proslavila je spektaklom koji je Nova TV darovala svojim gledateljima.

Tijekom godina ekipa inMagazina je, u domove gledatelja, donosila vijesti, zabavu, pratila svjetska i domaća događanja, a povijesni trenutak ulaska Hrvatske u Europsku uniju proslavila je spektaklom koji je Nova TV darovala svojim gledateljima. Na velikim pozornicama u Dubrovniku i Vukovaru sinoć u subotu su, u čast primanja Hrvatske u veliku europsku obitelj, zapjevale domaće glazbene zvijezde. Severina je slavila s Dubrovčanima na prelijepom Stradunu, odakle inMagazin donosi djelić atmosfere koja će zauvijek ostati utkana u dio hrvatske povijesti.

Istovremeno, dok se slavilo na dubrovačkom Stradunu, slavilo se i u Vukovaru. Na velikoj pozornici na istoku Lijepe naše za dobro raspoloženje bili su zaduženi Prljavo kazalište i grupa Colonia. Kako su Slavonci proslavili ovaj veliki dan za Hrvatsku, gledatelji će saznati u prilogu Ivane Gusak Galić.

U tijeku je vrijeme godišnjih odmora. Dok neki već uživaju odmarajući, drugi još rade planove kako i gdje provesti ljeto. Lana Samaržija gledateljima će otkriti na kojim će destinacijama ljetovati poznati Hrvati te kakav odmor preferiraju.

Vizažistica Sanja i njezin suprug, bivši nogometni reprezentativac Jasmin Agić, uskoro će po drugi put postati roditelji. Iako je do nedavno radila, posljednje dane pred porod, Sanja provodi odmarajući se te čuvajući trudnoću. Kako se u svemu snalazi tata Jasmin, zbog čega poznati roditelji neće puno trošiti na odjeću za bebu, te očekuju li još i djevojčicu u svojoj obitelji Sanja je ekskluzivno otkrila Jurici Radoviću .