U tijeku je jedan od najstarijih filmskih festivala, onaj venecijanski. Ekipa inMagazina donosi priču s otvorenja, gdje su crvenim tepihom prošetale zvijezde poput glumca Micheala Keatona, koji je utjelovio prvog Batmana.

U tijeku je jedan od najstarijih filmskih festivala, onaj venecijanski. Ekipa inMagazina donosi priču s otvorenja, gdje su crvenim tepihom prošetale zvijezde poput glumca Micheala Keatona, koji je utjelovio prvog Batmana. George Clooney u Veneciji će proslaviti uplovljavanje u bračnu luku, a vrlo uspješno predstavili su se i hrvatski filmaši. Dašak glamura s prestižnog svjetskog festivala donosi inMagazin.

Prvi dan škole velik je događaj za dijete, ali i roditelje. Ivana Husar Mlinac i Lana Klingor Mihić majke su čija djeca ovu školsku godinu ipak neće dočekati u razredu. Baš kao i njih, većinu roditelja posljednjih mjeseci muči problem, je li za dijete bolje da u školu krene ranije, s navršenih 6 godina? Ivana i Lana podijelile su svoja razmišljanja.

Velikim koncertom u pulskoj Areni otvoren je treći Dimensions festival, gozba najbolje svjetske elektroničke glazbe. Glavne zvijezde festivala bili su talentirani kanadski glazbenik Caribou te hvaljeni duo Darkside, kojima je ovo bio jedan od posljednjih nastupa prije kraja suradnje. Nakon otvaranja u Areni, festival se nastavio u tvrđavi Punta Christo, s više od 11 pozornica i oko 200 izvođača. Pula je tako na pet dana postala središte međunarodne elektroničke glazbene scene.