Protekli tjedan obilovao je sretnim, ali i tužnim trenutcima. Oprostili smo se od trogirskog slavuja Vinka Coce, čije će pjesme zauvijek ostati u našim srcima.

Nogometaš Dinama Jerko Leko ekipu inMagazina proveo je kroz novotvoreni hotel ´Šezdeset i sedma´, u sklopu kojeg prva momčad odnedavno provodi slobodno vrijeme družeći se i odmarajući prije utakmica. Simpatični Jerko za inMagazin je otkrio tko mu je cimer u sobi, tko je najbolji u igranju biljara i bele, na što se najčešće klade te čija je spavaća soba najneurednija.

Mirjana Karanović bez sumnje je jedna od najpopularnijih srbijanskih glumica. Njezin talent potvrđen je mnogim nagradama, a poznata je i po svom britkom jeziku. Trenutačno je zaposlena snimanjem novog filma, u kojem glumi s Ivom Gregurevićem, a prije 3 godine izabrana je za dekanicu Akademije umjetnosti u Beogradu, gdje predaje glumu. U razgovoru za inMagazin sasvim je otvoreno pričala o novoj generaciji studenata glume, o društvenom angažmanu, muškarcima i neostvarenoj majčinskoj ulozi.

Protekli tjedan obilovao je sretnim, ali i tužnim trenutcima. Oprostili smo se od trogirskog slavuja Vinka Coce, čije će pjesme zauvijek ostati u našim srcima. Reporter inMagazina Davor Garić u Top minutama donosi pregled posljednjih sedam dana, ljudi i događaja koji su ih obilježili.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju