Ekipa inMagazina upravo se vratila iz grada zaljubljenih i donosi priču s pariškog Tjedna mode.

Ekipa inMagazina upravo se vratila iz grada zaljubljenih i donosi priču s pariškog Tjedna mode. Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na reviju nekadašnjeg top modela, a danas dizajnera jedinstvenog stila Adnana Taletovića, koji je okupio francusku elitu i predstavio svoju viziju mode.

Goran Čolak aktualni je svjetski prvak u ronjenju na dah, a u nedjelju navečer u 19.30 sati će na zagrebačkom Trgu pokušati ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Saša Knežić posjetio ga je na treningu te doznao da je riječ o psihički vrlo zahtjevnom sportu.
Nakon New Yorka i Londona završio je i milanski Tjedan mode. Modna svita, koja je nakon prekooceanske dionice uspješno preboljela ´jet lag´, u talijanskoj modnoj prijestolnici bila je u ´punoj snazi´. Stoga i ne čudi što je većina modnih izvještaja posvećena ´street styleu´.

Jasminka Blažević je u najvažniju sporednu stvar na svijetu zaljubljena još od malih nogu. Ona je prva trenerica u povijesti Bijelih. Jasmina je bivša balerina splitskog HNK, koja se zbog ozljede prebacila na fitness i aerobik, a djecu iz Hajdukove omladinske škole uči nogometnom aerobiku.