InMagazin nastavljala sa serijalom o suprugama veleposlanika koje žive u Hrvatskoj. Ovaj put ekipa inMagazina je ugostila Esteru Supekovu, suprugu slovačkog veleposlanika.

InMagazin nastavljala sa serijalom o suprugama veleposlanika koje žive u Hrvatskoj. Ovaj put ekipa inMagazina je ugostila Esteru Supekovu, suprugu slovačkog veleposlanika. Ova profinjena dama, potpuno neopterećena blagodatima koje uživa, jedva čeka vratiti se u svoju matičnu zemlju kako bi zagrlila unučicu i kćer. Za petogodišnjeg mandata njezina supruga u Hrvatskoj, zaljubila se u naše more i Zagreb. No, ekipu inMagazina potpuno je razoružala priča o odnosu s njezinom kućnom pomoćnicom, gospođom Jasnom. Ivana Tomić gledatelje će odvesti u rezidenciju gdje caruje jedno divno i neobično prijateljstvo.

S gitarom u ruci, vrlo spretnim nogama i istreniranim glasom Ino Pezer krenuo je u osvajanje glazbene scene. Za njim već luduju Splićanke, dijeli autograme, a ima samo 14 godina. Možda i gledatelje inMagazina zarazi dječjim hitom ´Pravi za tebe´. Priču o njemu donosi Jelena Prpoš.

Ekipa inMagazina gledateljima će otkriti što je ´shopping bulimija´.
Ako su neki gledatelji uspavali preko zime i tek s prvim zrakama sunca krenuli u pripremanje tijela za ljeto, nisu jedini. I poznata lica priznaju da su takozvani ´kampanjci´. No, možda baš od njih gledatelji dobiju ideju kako isklesati svoje tijelo do savršenstva. S poznatim licima se tijekom tjelovježbe družila Lana Samaržija.

Celebrity baby boom u Splitu! Poznati enigmat, putopisac i predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Robert Pauletić, šesti je put postao otac. A tko još od poznatih Splićana očekuje prinove, gledatelji će doznati u minutama Gordana Vasilja.
Podravka i u nedjeljnom izdanju inMagazina donosi prijedlog ručka za sutra.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju