Ekipa inMagazina intervjuirala je Doris Pinčić u Zadru, gdje se odvijaju posljednje pripreme za vjenčanje zakazano za rujan.

Ekipa inMagazina intervjuirala je Doris Pinčić u Zadru, gdje se odvijaju posljednje pripreme za vjenčanje zakazano za rujan. 26-godišnja glumica pričala je o tom 'najvažnijem danu u životu' te kako se sprema za svoju novu ulogu supruge, a komentirala je i nagađanja kako je trudna već tri mjeseca.

inMagazin donosi intervju s Kemalom Montenom koji se već neko vrijeme nalazi na listi čekanja za transplantaciju bubrega. No, dok čeka, ne sjedi skrštenih ruku. Omiljeni Sarajlija normalno radi i živi, promovira novi album 'Šta je život', no volio bi što prije riješiti zdravlje.

Za žene s Manhattana kažu da su udane za modu, što dokazuje podatak kako samo na kozmetičke proizvode troše dvostruko više od ostalih žena. Kakve onda naušnice, ogrlice ili prstenje preferiraju Njujorčanke? Nakit je odraz ženina karaktera i pokazatelj njezina modnog ukusa, a u posljednje vrijeme poznate zvijezde poludjele su za takozvanim cameo nakitom. Što je to i kojeg dizajnera nakita zvijezde traže kako bi zablistale na crvenom tepihu provjerila je ekipa inMagazina.