Jučer je u Zagrebu održana 21. dodjela diskografske nagrade Porin. Za dobru zabavu pobrinuli su se Mejaši, Psihomodo pop, Massimo, Najbolji hrvatski tamburaši i mnogi drugi.

Jučer je u Zagrebu održana 21. dodjela diskografske nagrade Porin. Za dobru zabavu pobrinuli su se Mejaši, Psihomodo pop, Massimo, Najbolji hrvatski tamburaši i mnogi drugi. Najveću prašinu podigla je kategorija hita godine u kojoj su bili nominirani Jelena Rozga, Thompson i grupa Silente. Tko su jučerašnji slavodobitnici, otkrijte u emisiji.
Mjesta inspiracije, zdravlja, kvalitetnog življenja, odmor za oči i dušu, tako opisuju blogove o hrani koji danas uživaju veliku popularnost i svakodnevno nameću trendove u estetici i prehrani. Na svjetskoj razini njihov se broj svakodnevno povećava, a sigurno je kako najvažniju ulogu imaju fotografije te naravno, sastojci, originalnost, ali i jednostavnost izvedbe, za one koji nisu vješti u kuhinji. Ekipa inMagazina razgovarala je s dvjema gastro blogericama koje obožavaju kuhati, isprobavati i stvarati nove recepte.


Justin Chambers svjetsku je slavu stekao ulogom doktora Aleksa Kareva u popularnoj seriji ''Uvod u anatomiju''. Ovaj bivši model ekipi inMagazina je na televizijskom festivalu u Monte Carlu otkrio je li nakon devet godina, koliko glumi doktora, naučio nešto o tom zanimanju, bi li se mogao baviti nečim drugim osim glumom te kako se snalazi kao otac čak petero djece.