Noge, grudi, prsti, čak i ljubavni tepih, ništa nije previše neobično kada se govori o osiguranju dijelova tijela holivudskih zvijezda.

Noge, grudi, prsti, čak i ljubavni tepih, ništa nije previše neobično kada se govori o osiguranju dijelova tijela holivudskih zvijezda. Milijunski osiguravajući iznosi od kojih se vrti u glavi jedan su od najboljih marketinških trikova za podizanje popularnosti. A kako je inMagazin doznao, ni domaćim zvijezdama ova ideja nije mrska. Je li to u Hrvatskoj uopće moguće, što bi hrvatske zvijezde osigurale te tko je započeo ovaj neobični trend, otkriva novinarka inMagazina Aleksandra Keresman.

Svi sanjaju o tome da ljubav s odabranikom potraje vječno. Upravo toliko traje ljubav Ane i Ivana Batalića iz Gornjih Maovaca pokraj Vrlike. Budući da su 86 godina u braku, europski su rekorderi i treći najstariji par na svijetu. Ugodno poslijepodne s najdugovječnijim bračnim parom provela je novinarka inMagazina Nikolina Tomasović.

Ekipa inMagazina gledatelje vodi u sunčani Monako gdje su razgovarali s hollywoodskim glumcem Terryjem Crewsom. Ovaj mišićavi 47-godišnjak karijeru je započeo kao igrač u NFL-u. Na nagovor supruge Rebecce preselio se u Los Angeles kako bi slijedio svoj san i postao glumac. U otvorenom razgovoru, ovaj otac petero djece progovorio je o tome kako je postao feminist. Nakon što mu je supruga zaprijetila da će ga ostaviti, a djeca nisu s njim razgovarala, počeo je raditi na sebi jer je shvatio da je zapravo problem u njemu. Razgovor donosi novinarka inMagazina Ivana Nanut.

 

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju