Tračanje je jedan od najraširenijih i, ruku na srce, najomiljenijih oblika komunikacije među ljudima. Posljednja istraživanja, koja su proveli američki znanstvenici, kažu kako je tračanje ustvari - zdravo.

Tračanje je jedan od najraširenijih i, ruku na srce, najomiljenijih oblika komunikacije među ljudima. Posljednja istraživanja, koja su proveli američki znanstvenici, kažu kako je tračanje ustvari - zdravo. Bio je to jedan od razloga za reportažu novinarke inMagazina Lane Samaržije, a sve o ovom društvenom fenomenu gledatelji će saznati u novoj emisiji.
Ohridski biseri su vjerojatno najpoznatiji ohridski proizvod, a nije im odoljela ni engleska kraljica. Način njihove izrade poznat je tek članovima obitelji koje se bave njihovom proizvodnjom, a ta se tajna prenosi s koljena na koljeno. Sve o ovom prekrasnom dragom kamenju saznao je Jurica Radović.

Svakog petka u podne na portalu Dnevnik.hr gledatelji mogu pogledati intervju koji za njih priprema Daniel Delale. Nakon što su gledatelji prošlog tjedna saznali puno zanimljivosti od glazbene dive Nine Badrić, ovog tjedna Delale je ugostio proslavljenog kantautora Zrinka Tutića. Čitav intervju je dostupan na Dnevnik.hr-u, a inMagazin svojim gledateljima donosi njegove najbolje trenutke.

Asteriks i Obeliks tamo su se borili protiv Cezara, porinuta je najpoznatija njemačka Podmornica, a zmaj Fuhur letio je u ´Beskonačnoj priči´. Za pretpostaviti je da se radi o filmovima, a kamere inMagazina će gledatelje odvesti u jedan od najvećih njemačkih filmskih studija - Bavaria Filmstadt. Priča Saše Knežića.

U minutama inMagazina gledateljima neće nedostajati smijeha jer je Fashion guru ovog tjedna ugostio uvijek dobro raspoloženu Indiru Vladić i poveo je u lunapark.