Pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, objavila je svoj novi singl ''Lopov''. Uz glas neupitne kvalitete Vanna se ovaj put okušala i kao autorica glazbe i teksta.

Pjesma ´Tango´ je hit godine koja ne silazi s vrha glazbenih ljestvica. Uz to što njihov singl obara rekorde slušanosti, ovogodišnji Porinovci, grupa Vatra slavi 15 godina na sceni. Od nezaboravnih slavonskih fešti do zaluđenih obožavateljica, virovitički bend je tijekom godina prikupio brojne urnebesne anegdote, a s ekipom inMagazina su podijelili najzanimljivije. Uz to, frontmen Ivan Dečak otkrio je kako se snalazi u ulozi oca, te mijenja li pelene tako vješto kao što sklada pjesme.

Za Lanu Klingor Mihić protekla je godina bila iznimna. Bivša se pjevačica udala, rodila djevojčicu Marlu, a sada uživa u trećoj trudnoći. Naime, sredinom prosinca Lana i Ante Mihić postat će roditelji još jedne djevojčice. Sada mlada obitelj odmara u Istri, a kako su Lana i Ante proslavili prvu godišnjicu braka te jesu li strogi roditelji, otkrijte u emisiji.

Pjevačica Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, objavila je svoj novi singl ''Lopov''. Uz glas neupitne kvalitete Vanna se ovaj put okušala i kao autorica glazbe i teksta. Ipak, u životu je najponosnija na svoju ulogu majke. Njezini Luka i Jana prolaze kroz fazu puberteta. Kako se pjevačica snalazi vodeći ih kroz to osjetljivo životno razdoblje, kako se osjeća kada se pogleda u zrcalo te zašto joj ne laska titula dive otkrila je ekipi inMagazina.