Završen je zadnji u nizu tjedan mode. Sve je počelo prvom modnom revijom Lane Biondić, nastavilo se dizajnericom koja je miljenica Lady Gage i završilo Marijom Cvitanović.

Završen je zadnji u nizu tjedan mode. Sve je počelo prvom modnom revijom Lane Biondić, nastavilo se dizajnericom koja je miljenica Lady Gage i završilo Marijom Cvitanović. Dvije domaće dizajnerice iz prvih redova podržali su brojni poznati Hrvati poput Severine, Anice Kovač, Ive Majoli, ali i Mire Ungara. Tko je dobio najveći pljesak, a tko je imao tremu, ekipa inMagazina saznala je na Fashion Weeku Zagreb.

Načelnik mjestašca na zabačenom dalmatinskom otoku sve će učiniti kako bi njegovo selo dobilo status grada. Ovo je radnja filma ´Visoka modna napetost´ redatelja Filipa Šovagovića. Načelnika glumi Goran Navojec, a predsjednika koji pomaže selo pretvoriti u grad - Stjepan Mesić. Naš bivši predsjednik našao se u ulozi samoga sebe i još jednom stao pred kameru u ulozi glumca. U razgovoru s njim ekipa inMagazina saznala je kako se u tome snašao, koji su mu omiljeni glumci te je li mu žao što nije gradio karijeru u tom smjeru.

Sa svojim bivšim ljubavima dijelili smo uspomene koje su nas nasmijale ili rasplakale, no nakon prekida sve to ostaje samo prošlost. Negdje na tom putu bivši parovi osjećaju potrebu da ostanu prijatelji, što u konačnici dovodi do više prekršenih obećanja. Možemo li ostati prijatelji s bivšima? Što o tome misle ekipi inMagazina povjerili su Borna Rajić, Igor Štimac, Kristina Bradač, Ivica Propadalo i Lada Kajfež Sabo.