Hrvatska pjevačka diva Radojka Šverko je u intervjuu za inMagazin progovorila o životnim usponima i padovima. Poznata je po raskošnom i iznimnom glasu.

Hrvatska pjevačka diva Radojka Šverko je u intervjuu za inMagazin progovorila o životnim usponima i padovima. Poznata je po raskošnom i iznimnom glasu. Nastupala je na brojnim festivalima u zemlji i svijetu, a na jednom je i pobijedila zvijezde svjetskoga glasa, poput Davida Bowija, Natalie Cole te Julia Iglesiasa. S ovom pristupačnom i simpatičnom pjevačicom, jednom riječju - istinskom divom razgovarala je Ivana Tomić.

Otvaranje lažnih profila na internetskim društvenim mrežama kazneno je djelo. Ovo nedjelo kažnjava se s godinom dana zatvora, a ovisno o tome kakva je šteta nanesena žrtvi, kazna može biti i veća. Kakva iskustva sa zlouporabom osobnih podataka imaju poznati Hrvati te kako se oni nose s povredom intime ekipa inMagazina je doznala od ambasadora privatnosti Tonija Cetinskog i Mile Elegović.

U ovoj emisiji ekipa inMagazina će gledatelje upoznati sa Sri Sri Ravi Shankarom, indijskim duhovnim vođom koji je zbog svog angažmana u ratom zahvaćenim područjima bio nominiran i za Nobelovu nagradu za mir. Svojim tehnikama meditacije i oslobađanja od stresa osvojio je milijune ljudi diljem svijeta te ih potaknuo na pomaganje drugima. Maruša Stamać će otkriti kako.

Podravkini stručnjaci gledateljima će predložiti kakav ručak pripremiti za početak radnog tjedna. Fashion Guru u svom modnom intervjuu je ugostio jednu i jedinu Josipu Lisac. Ekipa inMagazina je istražila tko je tko je domaći ´kralj estrade´.