U ljetu još uvijek uživa Vlatka Pokos. Ekipa inMagazina ju je uhvatila u Trogiru gdje otvorila dušu i progovorila o svojem ljubavnom životu.

U ljetu još uvijek uživa Vlatka Pokos. Ekipa inMagazina ju je uhvatila u Trogiru gdje otvorila dušu i progovorila o svojem ljubavnom životu. Iako je njezino srce trenutačno slobodno, ljetnih avantura ne nedostaje, kaže Vlatka. No ni tijekom ljetnih mjeseci se ne opušta, jer posebnu pažnju poklanja zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. Kako Vlatka izgleda u bikiniju, ali i u haljini i visokim potpeticama otkrijte u inMagazinu.

Suradnik inMagazina, putopisac Zoran Marinović, autor je izložbe u Dubrovniku koja je oduševila brojne ljubitelje fotografije. Fotoreporter svjetskog glasa za svoj je rad dobio brojne nagrade, a seriju njegovih reportaža o Kongu mogli ste gledati u inMagazinu. Ovu je izložbu posvetio upravo toj afričkoj zemlji koju desetljećima razara ljudska pohlepa, odnosno čežnja za zlatom. Što ovog velikog humanitarca i umjetnika vodi u turbulentne krajeve te koja je država njegovo iduće odredište, doznala je ekipa inMagazina.

Ako ste ikada maštali o odmoru u prirodi, ali sa svim pogodnostima luksuznih apartmana, onda je vaš san postao stvarnost. Naime, odnedavno je u ponudi svjetskih kampova glamping ili luksuzno kampiranje. Naime, to su šatori koji su opremljeni poput apartmana, a svojim izgledom i pozicijom tik do mora daju vam iznimno iskustvo boravka u prirodi. Prvi glamping kamp u Hrvatskoj, onaj u Poreču, posjetila je ekipa inMagazina.