NEDJELJA 15.55

Prošlog je tjedna prikazan zadnji od 14 nastavaka glazbeno-dramskog spektakla ´Stella´. ´Stellu´ je svake nedjelje pratilo gotovo 750.000 gledatelja te je najgledanija domaća serija ove sezone. Za sve vjerne gledatelje smo pripremili posebnu poslasticu - priču o tome kako se stvarala vaša omiljena serija. Doznat ćete kako su stvarani likovi, zašto je lik Jasmine dobio baš to ime i jesu li njezine obrve, o kojima se toliko pričalo, prave. Saznat ćete i dosad nepoznate detalje o nekim likovima te vidjeti snimku Semente i Vande s audicije. Imat ćete priliku zaviriti i na samo snimanje te otkriti kakva je atmosfera vladala na setu. S obzirom na to da je ´Stella´ prvi hrvatski dramski spektakl, naravno da nismo izostavili ni neke najbolje glazbene trenutke. Uživajte!

Ana Stunić prošlog se tjedna našla u ulozi u kojoj je nismo naviknuli gledati. S učenicima osnovne škole, koju je i sama pohađala, izrađivala je ukrase i poklone štićenicima domova za nezbrinutu djecu. Dirljivo je bilo vidjeti i njezin susret s bivšom učiteljicom. Ana je za inMagazin ispričala i kako će provesti božićne blagdane te otkrila kako je jako spretna u pečenju božićnih kolača.

U Zagrebu je održan osmi tradicionalni koncert ´Želim život´, u organizaciji Zaklade Ana Rukavina. I Nova TV je dio ove predivne priče, koja je do danas spasila 38 života, na što smo izuzetno ponosni. Tijekom dosadašnjeg djelovanja, Zaklada Ana Rukavina povećala je broj potencijalnih darivatelja s početnih 150 na današnjih više od 42 300 građana. Ključni je to motiv daljnjeg rada Zaklade Ana Rukavina, a tome je uvelike pridonio i koncert ´Želim život´, na kojem su, između ostalih, nastupili Maja Šuput, Prljavo kazalište, Opća opasnost, Neda Ukraden, Novi fosili, Željko Bebek i mnogi drugi. Djelić atmosfere sa zagrebačkog glavnog trga donosi Davor Garić.