Nakon što je Karanfilom i vlastitom pojavom dominirala glazbenim festivalom u Vodicama te objavila i navijačku pjesmu, Nives Celzijus je najavila i veliki preokret u karijeri.

Nakon što je Karanfilom i vlastitom pojavom dominirala glazbenim festivalom u Vodicama te objavila i navijačku pjesmu, Nives Celzijus je najavila i veliki preokret u karijeri. Naime, pjevačica postaje glumica i to u kazališnoj predstavi prema njezinoj hit knjizi ''Gola istina''. Jedna od najprodavanijih domaćih knjiga svoje će kazališno izdanje doživjeti ove jeseni, a Nives je ekipi inMagazina otkrila kako će svojim izletom u glumačke vode uzburkati domaću kazališnu scenu.

Princ Albert od Monaka prošlog je tjedna u Monte Carlu ugostio holivudsku elitu kako bi zajedno slavili 54. televizijski festival. Producenti i glumci iz najgledanijih američkih serija poput Skandala i Uvod u anatomiju uživali su u opuštenim druženjima s kolegama i obožavateljima koji su satima čekali autogram ili selfie sa svojim idolima. Ekipa inMagazina je saznala koji je to holivudski glumac već potvrdio svoj dolazak na vjenčanje Gergea Clooneyja u rujnu, kakve je dojmove na zvijezde ostavio princ Albert te koliko im se život preokrenuo nakon planetarnog uspjeha pojedinih serija.

Nakon što je posjetila Hrvatsku, japanska pjevačica Noe toliko se oduševila njezinim ljepotama da će kadrove našeg nacionalnog parka 'Plitvička jezera' uvrstiti u videospot koji će se puštati u Japanu. No, to nije njezina jedina veza s Hrvatskom. Baby Dooks joj producira dvije pjesme, obožava domaće specijalitete, a najviše joj se sviđaju naši muškarci. Da nije u vezi, vjerojatno bi se tu i udala, no zato će hvalospjeve o dečkima prenijeti svojim slobodnim prijateljicama.