Ekipa inMagazina istražila je što će se naći u koferu svake trendseterice kada se ove godine uputi na more.

Ivana Nanut donosi intervju s aktualnom Miss sporta Hrvatske, Lucijom Tadić. Lucija se 12 godina bavi akrobatskim rokenrolom i nakon što je napunila 18 i završila školu, prijavila se i postala 22. miss sporta. Na natjecanje je otišla iz uvale Zrče gdje u jednom popularnom klubu radi kao animatorica, pobjedu nije ni najmanje očekivala, a suze radosnice i iznenađenje pri proglašenju nisu nedostajali. Ekipa inMagazina je s Lucijom razgovarala na Pagu gdje trenutno boravi, otkrila je čime se želi baviti, tko joj je uzor u životu, koliko joj je važna ljubav i zašto joj roditelji beskrajno vjeruju.

Ekipa inMagazina istražila je što će se naći u koferu svake trendseterice kada se ove godine uputi na more. O tome koje cipele, odjeću i šminku ponijeti savjetovat će naše modne stručnjakinje. A, gledatelji će doznati i što će se naći u koferu hrvatskih zvijezda te gdje najradije ljetuju.

Dok njegovi vršnjaci u ormaru skupljaju markirane odjevne predmete, 24- godišnji Našičanin Miroslav Šarić pretrpan je sa preko petsto odjevnih predmeta narodnih nošnji. Mladi Slavonac ponosni je čuvar baštine koji u svom domu šije, veze, odijeva i češlja snaše i cure.