Trostruki boksački prvak Europe koji je uzor mladim sportašima, Željko Mavrović, nedavno je objavio kako zbog niza ozljeda odustaje od profesionalnog boksačkog angažmana.

Trostruki boksački prvak Europe koji je uzor mladim sportašima, Željko Mavrović, nedavno je objavio kako zbog niza ozljeda odustaje od profesionalnog boksačkog angažmana. ´Šaka sa Srednjaka´ među prvima je u Hrvatskoj započeo privatan biznis proizvodnje zdrave hrane. Sjedeći u ringu s novinarkom Ivanom Nanut, prisjetio se boksačkih dana, načina života kolege Mikea Tysona, zarade te uloge oca.
Ovih su dana modne piste u Hrvatskoj zabilježile rekordan broj zvijezda koje su sjedile u prvim redovima, a u četiri su dana svoje kolekcije prikazali vodeći domaći dizajneri. Tko je sve oduševio modnu publiku, koje su novosti u svijetu hrvatske mode te što o prikazanim kolekcijama misle poznate Hrvatice, ekipa inMagazina donosi u modnim minutama.
Boris Banović ove je nedjelje ugostio glumca Janka Popovića Volarića. Janko glumi u filmu Nevija Marasovića ´ Vis-a-Vis´ koji će biti prikazan na Zagreb Film Festivalu. Osim o ulozi, pričali su o Jankovom samačkom životu, slama li ženska srca, kakav je otac te kako je izdržao biciklirajući od Zagreba do Visa.

Za ´američki san´ svi smo mnogo puta čuli. Ekipa inMagazina donosi jednu takvu priču, ali iz Hrvatske. Ana Grgić ima tek 33 godine, a već je šefica kuhinje u jednom poznatom zagrebačkom hotelu. Prije nje taj su posao obavljali muškarci, ali nije to jedina posebnost ove mlade šefice.