Hrvati izrazito drže do izgleda, opušteni su, a žene i priroda su vrijedni divljenja, zaključak je to koji je nakon tri godine života u Lijepoj našoj donio mladi Ukrajinac.

Hrvati izrazito drže do izgleda, opušteni su, a žene i priroda su vrijedni divljenja, zaključak je to koji je nakon tri godine života u Lijepoj našoj donio mladi Ukrajinac. Na hrvatski put dovela ga je umjetnost, a u ljetnoj sezoni zarađuje crtajući portrete. Kako je biti hrvatski student te što ga u Hrvatskoj najviše iznenađuje, otkrit će novinarka inMagazina Jelena Prpoš.

U životu pjevačice Jelene Radan kao da je sve sjelo na svoje mjesto. Cijenjena kantautorica zrači zadovoljstvom nakon što je u četrdesetima prvi put postala majka i sreću pronašla s petnaest godina mlađim partnerom Borisom. Susreli smo je u Dubrovniku gdje je u sklopu programa Zvijezde po zvijezdama održala fado koncert. Malenu Mašu za to vrijeme čuvao je tata. Priču donosi novinarka inMagazina Ana Vela.

Legendarnog atletičara Michaela Johnsona mnogi smatraju jednim od najvećih sportaša svih vremena. U 90-ima bio je atletski vladar koji je sve sportaše ostavljao iza sebe. Osvojio je ukupno četiri zlatne olimpijske medalje, a svjetski prvak bio je čak devet puta. Michael je otkrio novinarki inMagazina Svjetlani Matić kako svojom životnom pričom pomaže drugim ljudima, te brinu li ga kritike da je sport danas unosan biznis.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju