Na jednoj od najljepših pješčanih plaža na našoj obali, Rajskoj plaži u Loparu na Rabu, treću se godinu zaredom održao Samba festival koji je okupio plesne zaljubljenike.

Na jednoj od najljepših pješčanih plaža na našoj obali, Rajskoj plaži u Loparu na Rabu, treću se godinu zaredom održao Samba festival koji je okupio plesne zaljubljenike. Oko 200 svirača sambe iz nekoliko europskih država napravilo je pravi spektakl, u kojem su uživali Rabljani i brojni turisti. Koja je grupa bila najatraktivnija prema ocjeni nekoliko tisuća prisutnih te kako savladati umijeće brazilskih plesačica, koje svojim nastupom i kostimima ostavljaju bez daha, donosi inMagazin.

Biti DJ jedno je od najpopularnijih zanimanja na svijetu. Danas oni najuspješniji DJ-ovci žive poput holivudskih zvijezda i zarađuju milijune dolara, ali iza tog uspjeha stoje težak rad te mnogo odricanja. inMagazin predstavlja dva slavna DJ-a, Carla Coxa i Petea Tonga, koji su otkrili zašto se smatraju sretnicima te koje su loše strane tog zanimanja.

Dubrovnik je dobio novu turističku atrakciju. Mladi dubrovački parovi odlučili su, naime, na Boninovu, 35 metara visokom vidikovcu, ostavljati ljubavne katance, kao simbole vječne ljubavi. Već je više stotina zaljubljenih urezalo svoja imena na lokotima, a ključeve su bacili u more. Katanci ljubavi tako su postali novi trend, a Dubrovnik se našao uz bok Parizu, Rimu i Pečuhu. Romantičnu priču s juga Hrvatske pogledajte u emisiji.