SUBOTA 17.15

Devedesete su bile zlatno doba domaće dance scene. Bilo je to desetljeće kada je vladala dance manija, a još i danas mnogi se sjećaju hitova kao što su ´Iza ponoći´,´Šumica´ i ´Good boy´. U Splitu su se sinoć okupili ljubitelji te glazbe te su na istoj pozornici zapjevale Minea, Ivana Banfić i Ella. U razgovoru za inMagazin otkrile su žale li za popularnošću koju su imale 90-tih te zašto su dance hitovi i danas mnogima omiljeni.

Tjedan iza nas bio je pun hollywoodskih događanja i crvenih tepiha. Ove se godine na dodjelama Zlatnih globusa mogla vidjeti i haljina hrvatske dizajnerice Martine Felje. U njezinoj je kreaciji zabljesnula holivudska glumica Carrie Preston. Uz taj crveni tepih, glamurozna je bila i večer australskih glumaca u Hollywoodu. Kate Blanchett, Julia Roberts, Sandra Bullock i mnoge druge dame mjesecima surađuju s kreatorima kako bi upravo one bile te koje će osvojiti modnu kritiku. Što je tko odjenuo i tko je pritom pogriješio, a tko pogodio, inMagazin donosi u pregledu crvenih tepiha.

Svijet nogometa više nije rezerviran samo za muškarce. Zahvaljujući ljubavi prema najvažnijom sporednoj stvari na svijetu, jedna se žena dokazala među ´velikim dečkima´ i postala uspješna nogometna agentica u Engleskoj. Đorđina Lillis nekoliko puta na tjedan posjećuje utakmice. Njezini klijenti su ponajbolji igrači Premierlige te im pomaže osigurati što više nula prilikom transfera. Novinarki Svjetlani Matić otkrila je kako je uspjela u sportu u kojem dominiraju muškarci, postoje li još uvijek predrasude te je li engleskim nogometašima čudno imati žensku agenticu.