InMagazin će predstaviti još jedno vruće ime na modnoj sceni. Riječ je i srpskom dizajneru Marku Mitanovskom za kojim su poludjele i domaće i svjetske zvijezde.

Dvostruki svjetski prvak Formule 1 Mika Hakkinen posjetio je Zagreb u sklopu akcije ´Ne pij dok voziš´. Vožnji s proslavljenim Mikom nije mogao odoljeti ni gradonačelnik Milan Bandić koji nije skrivao oduševljenje brzim automobilima. U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin vozač svjetskoga glasa otkrio je Jurici Radoviću sve o svojoj karijeri, životu te kako bi reagirao da njegov sin Hugo nastavi očevim stopama.

InMagazin će predstaviti još jedno vruće ime na modnoj sceni. Riječ je i srpskom dizajneru Marku Mitanovskom za kojim su poludjele i domaće i svjetske zvijezde, a nedavno je uvršten u knjigu najperspektivnijih mladih dizajnera na svijetu. Njegove modele nose svjetski poznate pjevačice Lady Gaga, Katie Melua, Sophie Ellis-Bextor i naravno – Severina. S ovim mladim i perspektivnim kreatorom pričala je Svjetlana Matić.

Mediji su sastavni dio naših života. Čini se da je većina ljudi više ili manje ovisna o informacijama. No, kolika je njihova realna moć, te tko je i koliko koristi na hrvatskoj društvenoj sceni ekipa inMagazina istražila je u prilogu Maruše Stamać.

Kupovina kupaćeg kostima može biti prava noćna mora. Još uvijek niste preplanuli pa se na koži vide i najmanji nedostatci te se često može činiti da vam nijedan kupaći kostim ne pristaje kako treba. Da bi vaš stres svela na minimum, ekipa inMagazina je istražila kako odabrati idealan kupaći kostim.

Događa li se sve s nekim razlogom, postoji li sudbina i kako u konačnici preuzeti kontrolu nad svojim životom, samo su neka od pitanja na koja odgovore nastoji dati mnogima omiljeni sociolog Bruno Šimleša. O ovim i sličnim temama već je puno puta raspravljano u knjigama popularne psihologije, a svoja razmišljanja ovaj autor uživa prenositi i kroz svoja predavanja. Priča Jelene Prpoš.

Fashion Guru je ovog tjedna ugostio Miu Kovačić. Budući da su oboje zaljubljenici u dizajn i modu, zasigurno su imali o čemu raspravljati, a kada je Guru u pitanju šala i pošalica nije nedostajalo.