S ponosom najavljujemo da od večeras s emitiranjem počinju dvije nove serije Nove TV. U 20 sati na programu je dramska serija ''Zora dubrovačka'', a u 21 sat možete gledati dramsko-glazbeni spektakl ''Stella''.

S ponosom najavljujemo da od večeras s emitiranjem počinju dvije nove serije Nove TV. U 20 sati na programu je dramska serija ''Zora dubrovačka'', a u 21 sat možete gledati dramsko-glazbeni spektakl ''Stella''. Sigurni smo kako će vas obje serije vezati uz male ekrane i kako ćete ih s oduševljenjem pratiti. U prilogu naše Ružice Đukić još jednom ćemo vas podsjetiti i zašto.

Želite li u što kraćem roku svoje tijelo dovesti u dobru formu, jedan od načina je funkcionalni trening. Ovim potpuno drugačijim načinom vježbanja od onog na spravama u klasičnoj teretani, brzo ćete izgubiti višak kilograma, ali i unaprijediti kondiciju i izdržljivost. Ne moramo napominjati da je ponedjeljak odličan dan za novi početak. Kako izgleda jedan funkcionalni trening, otkriva vam Davor Garić.

U svojoj ovotjednoj rubrici, naš Fashion Guru ugostio je još jednu glumačku zvijezdu "Zore dubrovačke", nove dramske serije Nove TV - Mirnu Medaković. Mlada glumica našem je novinaru kazala kako uživa u novoj ulozi jer napokon tumači lik dobre djevojke. Do sad su joj, kaže, najčešće bile dodjeljivane uloge negativki. Kao i obično, Fashion Guru je sa svojom gošćom pretresao i neke druge teme, pa je tako Mirna pričala o svojim tinejdžerskim danima i modi.