Našoj Ivani Nanut Benicio del Toro otkrio je koje je hrvatske riječi naučio, zašto smatra da je obrazovanje važno, koje vrijednosti želi usaditi svojoj kćeri te kako je, budući da nikada nije završio studij za glumu, sam naučio taj zanat.

Kako bi što bolje predstavila svoju zemlju na izboru za Miss svijeta, svaka se ljepotica priprema u 5 kategorija. To su sport, talent, intervju, multimedija i modeling, ali presudan faktor ipak je njezina ljepota. Sve su to prošle i kandidatkinje na Izboru za Miss Hrvatske, održanom u Crikvenici. Koja se ljepotica okitila krunom i lentom najljepše te će predstavljati Lijepu našu krajem godine u Kini, pogledajte u nedjeljnom inMagazinu.

Osim "Zvizdana", filma Dalibora Matanića, koji je u Cannesu na Filmskom festivalu oduševio publiku i osvojio nagradu, prikazan je i film "Perfect day", koji je također dočekan desetominutnim ovacijama. U njemu se pojavljuju i naši glumci kao što su Goran Grgić, Goran Navojec i Antonio Franić, dok je glavna uloga povjerena Oskarovcu Beniciju Del Tori. To je bio dovoljan razlog da ekskluzivno porazgovaramo s ovim Portorikancem. Našoj Ivani Nanut Benicio otkrio je koje je hrvatske riječi naučio, zašto smatra da je obrazovanje važno, koje vrijednosti želi usaditi svojoj kćeri te kako je, budući da nikada nije završio studij za glumu, sam naučio taj zanat.

Za Lanu Jurčević ljeto je počelo i prije službenog datuma. Dok nas je prošle sezone grijala hitom ''Majica'', ovog ljeta temperaturu diže singlom ''Ludo ljeto''. Otkrila nam je nada li se upravo ovog ljeta nekog vrućoj avanturi, što sprema za obožavatelje krajem sezone i bez čega jednostavno ne može.

NIhao! Tako Kinezi pozdravljaju pa su tako su dočekali i našu ekipu u Šangaju. U gradu s čak 24 milijuna stanovnika istražili smo noćni život Kine, kako se ZAbavljaju te kako mladi milijunaši troše svoj novac. Novinarka Svjetlana Matić otkriva i kada su Kineskinje ''prestare" za udaju, kolika je njihova prosječna plaća te zašto se sve više Azijki odlučuje za estetske operacije očnih kapaka.

Gdje god da se predstavljaju novi tretmani za uljepšavanje, poznate dame rado se okupljaju na čašici razgovora. No umjesto priče o pripremama za plažu, naš idući prilog mogli bismo reći da je trenutak razotkrivanja. Zašto? Doznajte u inMagazinu.

Nakon što je proputovao gotovo cijeli svijet, akter naše sljedeće priče se skrasio u Lijepoj Našoj. Na početku je nije shvaćao kao obećanu zemlju i samo joj je tražio mane, no danas kaže kako ne postoji ugodnije mjesto za život. S obzirom na to da je fotograf, u ljudima pronalazi inspiraciju, a simpatično mu je i to što mnogi razvuku osmijeh na lice kada on progovori hrvatski. Što bi ovdje promijenio, sviđaju li mu se Hrvatice te zašto je drastično promijenio mišljenje o Hrvatskoj, otkrio je Jeleni Prpoš.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju