Boris Banović ove je nedjelje ugostio glumicu Petru Dugandžić koja u dramsko -glazbenom spektaklu ´Stella´ utjelovljuje lik pjevačice Kike.

Boris Banović ove je nedjelje ugostio glumicu Petru Dugandžić koja u dramsko -glazbenom spektaklu ´Stella´ utjelovljuje lik pjevačice Kike. U cirkuskim okruženju pričali su o njezinoj ulozi života, nezaobilaznoj modi te suprugu Saši Vrankoviću.

On je najmlađi debitant strijelac i kapetan u povijesti Dinama. Ujedno je i najmlađi strijelac Dinama u Ligi prvaka te drugi najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka. Sve su to sportski uspjesi bivšeg Dinamovog veznjaka Matea Kovačića, a tek mu je 19 godina. Mateo trenutačno igra za talijanski Inter, a ekskluzivno za inMagazin otkriva kako mu se sviđa život u Italiji, s kojim se igračima najviše druži te kako se osjećao kada je prvi put zaigrao u dresu Intera.

Ekipa inMagazina gledatelje će odvesti u Iran, zemlju najstarijih civilizacija u ljudskoj povijesti! Predivne palače i džamije, od kojih neke izgledaju poput onih iz priča Tisuću i jedne noći, dio su ljepote ove zemlje. Kroz ovu mističnu zemlju gledatelje će voditi Vedrana Pribačić.

U današnje vrijeme, u kojem vladaju društvene mreže, promocija je postala nužnija nego ikad. I ne samo da je postala nužna, već je velik dio nje pao na naša ´pleća´. Došlo je vrijeme kad se moramo, kao što se to radi s biznisom, ´brendirati´. Kako to napraviti i postoje li poveznice između ´brendiranja´ tvrtke i osobe, istražila je ekipa inMagazina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju