Jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe Ultra Europe i ove je godine u Split privukao više od 150 tisuća partijanera iz cijelog svijeta.

Jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe Ultra Europe i ove je godine u Split privukao više od 150 tisuća partijanera iz cijelog svijeta. Cijeli vikend na poljudskoj pozornici izmjenjivali su se najbolji svjetski DJ-evi. Ovaj veliki događaj nisu propustila brojna poznata lica. S njima je bila i ekipa inMagazina.

Od ove nedjelje u inMagazinu ćete moći pratiti putopis pod nazivom "Mitovi Balkana". Splitski avanturist Željan Rakela i njegovo društvo odlučili su proputovati zemlje bivše države te provjeriti neke od najmisterioznijih i najčudnijih priča, građevina i bića poput zastrašujućeg drekavca te dlakave svinje. Zajedno s inMagazinom otkrit će gdje se jedu najbolji ćevapi i postoji li bolji roštilj od čuvenog leskovačkog. U prvom nastavku putopisa inMagazin gledatelje vodi u Bosnu i Hercegovinu gdje su Željan i društvo provjerili mit o piramidama u Visokom.

Doseliti se iz Velike Britanije u Hrvatsko zagorje mnogima zvuči nevjerojatno. No, za junaka sljedeće priče to je bio jedini logičan korak. Zeleni bregi i obronci ovog kraja za Andija Tomlinsona jedno su od svjetskih čuda, a unatoč tomu što im sasvim jasno vidi mane, zavolio je i ovdašnje ljude. Kako i zašto se dogodila ova ljubav na prvi pogled te kako se ovaj Britanac snašao s kajkavskim narječjem, gledateljima će otkriti novinarka inMagazina, Jelena Prpoš.