Zagrebački bend ''Pavel" je singlom ''Čuvaj me" osvojio simpatije publike i glazbene top ljestvice. Za razliku od ostalih njihovih uspješnica, Antonia Matković je zamijenila frontmena Aljošu Šerića te je ona glavni vokal.

Kada je prije 10 godina producent poznate grupe UB 40 stigao u Zadar, zaljubio se na prvi pogled u Lijepu našu. Odlučio je ostati živjeti u Hrvatskoj i organizirati glazbeni festival na plaži. Tako je rođen Garden, prvi inozemni ljetni festival. Manifestacija je ovo koja je inspirirala producente svjetskog glasa da našu obalu pretvore u glazbenu hit destinaciju. Priču pogledajte u inMagazinu.

Zagrebački bend ''Pavel" je singlom ''Čuvaj me" osvojio simpatije publike i glazbene top ljestvice. Za razliku od ostalih njihovih uspješnica, Antonia Matković je zamijenila frontmena Aljošu Šerića te je ona glavni vokal. Na nedavno održanom Porinu dobili su i nagradu za najbolji aranžman. Hvaljenu grupu ''Pavel'' posjetila je ekipa inMagazina na glazbenoj probi i doznala što čeka obožavatelje na novom albumu, kako Antonija izlazi na kraj s mladićima i namjeravaju li napokon povećati broj nastupa uživo.

77 godina neumornog stepanja nije bilo dovoljno da se junak naše sljedeće priče umori od ovog plesa. Naime, s tolikim stažem, 88-godišnji Miljenko Pinterić je najstariji plesač stepa na svijetu. Sve pokrete naučio je sam, gledajući filmove legendarnog Freda Astaira. I danas čuva sve njegove filmove te je još uvijek itekako vitalan da se popne na pozornicu i zabavi mnoge. Priču o ovom zanimljivom plesaču pogledajte u emisiji.