Miro Ungar nedavno je proslavio sedamdeset i sedmi rođendan. Tim je povodom u Zagrebu organizirao slavljenički koncert, a glazbenoj legendi čestitati su došli brojni prijatelji i osobe iz javnog života.

Miro Ungar nedavno je proslavio sedamdeset i sedmi rođendan. Tim je povodom u Zagrebu organizirao slavljenički koncert, a glazbenoj legendi čestitati su došli brojni prijatelji i osobe iz javnog života, među njima i bivša supruga Tereza Kesovija te Jasna Zlokić. Koncert, naravno, nije propustila ni njegova supruga Sara. Djelić atmosfere donosi vam inMagazin.

Nakon nekoliko godina stanke, grupa Buđenje odnedavno ponovno radi punom parom.Ovih dana su završili singl imena "Ne govori više" kojim planiraju osvojiti radijske top liste i naći put do svojih slušatelja. Zašto ih nije bilo na estradi, s kim planiraju duet te kakvi su njihovi ljubavni statusi, saznajte u emisiji inMagazin.

Stara izreka kaže da vas jedna jabuka drži podalje od liječnika. Ona odlično čisti naš organizam, ali uspješno može očistiti naše prljavo posuđe pa čak i našu kožu. Za što je sve još sposobna ova voćka, saznajte u Jadrankinim kućnim čarolijama.