Nedavno preminuli pjevač Vinko Coce je bio veliki navijač ´bijelih´. Napustio nas je na 63. rođendan Torcide, stoga se Hajduk na primjeren način oprostio od legendarnog trogirskog slavuja.

Nedavno preminuli pjevač Vinko Coce je bio veliki navijač ´bijelih´. Napustio nas je na 63. rođendan Torcide, stoga se Hajduk na primjeren način oprostio od legendarnog trogirskog slavuja. Na Poljudu su nastupili njegovi prijatelji Zorica Kondža, Tereza Kesovija, Alen Nižetić, Ivo Amulić i mnoge klape, a glavni izvođač ipak je bila publika. Djelić nezaboravne atmosfere s poljudske ljepotice donosi reporter inMagazina Gordan Vasilj.

Boris Banović ove je nedjelje ugostio hokejaša Medveščaka Sašu Martinovića. Ovaj simpatični ´Medvjed´ hokejem počeo baviti sasvim slučajno, gledajući starijeg brata kako igra taj sport. Rođen je u Njemačkoj, a u Zagrebu živi već dvije godine i zahvaljujući djevojci iz Splita sve bolje govori hrvatski jezik. Saša je Borisu otkrio kakvu je ozljedu dobio na hokeju, je li samo mit da se sportaši depiliraju, koliko je modno osviješten te uživa li u zagrebačkim noćnim provodima.

U Zadru je ovog vikenda proslavljen treći rođendan Supernova centra. Energična Indira i njezina Colonia učinili su ovu rođendansku zabavu nezaboravnom. Naravno, nije nedostajalo ni rođendanskih poklona najsretnijim posjetiteljima, a slavljeničku priču iz Zadra donosi Davor Garić.