U InMagazin vikend donosi intervju s Jelenom Rozgom. Pjevačica će ekskluzivno predstaviti svoju novu pjesmu 'Nirvana'. Emisija donosi i prijedloge dizajnera s tjedna mode u Parizu.

U InMagazin vikend donosi intervju s Jelenom Rozgom. Pjevačica će ekskluzivno predstaviti svoju novu pjesmu 'Nirvana'. Emisija donosi i prijedloge dizajnera s tjedna mode u Parizu. Dizajner predlažu da obučete pidžame u šetnji cestom. Mirko Filipović uoči velikog K1 spektakla u Areni dao ekskluzivan intervju Ivani Nanut. Što je Mirko otkrio Ivanu u naselju Špansko, gledatelji će saznati u novom izdanju InMagazin vikenda. Fashion Guru je ugostio Ivanu Popović, a u emisiji Guru će otkriti tko ga je svojim modnim izričajem oduševio, a tko razočarao. Kako napraviti njoke u par minuta gledatelji će saznati od naše glamurozne kuharice.

Nova glazbena senzacija stiže direktno iz Bijele kuće. Mary Millben, nominirana za nagradu 'Helen Hayes' te nekadašnja stažistica i zaposlenica Bijele kuće za mandata predsjednika Georgea W. Busha, a sada i Baracka Obame, novo je lice industrije zabave koje osvaja pozornice diljem svijeta. Riječ je o koloraturnoj sopranistici i koncertnoj violinistici koja se dobro služi mandarinskim jezikom. Održala je solo nastupe u Bijeloj kući, Kennedy centru, kao i na pozornicama u Kini, Austriji, Njemačkoj, Italiji i Grčkoj. Postala je i bliska prijateljica Michelle Obame koja ju je pozvala da nastupi na privatnoj zabavi nakon Obamine inauguracije. Kako je ova političarka postala ugledna svjetska glazbenica, te što ju je dovelo u Hrvatsku gledatelji će saznati ove nedjelje u emisiji.