SUBOTA 17.15

Tony Cetinski se Vinkovčankom Dubravkom Dujak oženio u Las Vegasu, bili su na medenom mjesecu na Havajima, a potom su napravili i svadbenu proslavu u njezinim rodnim Vinkovcima. No to nije kraj proslava novih mladenaca. Naime, Tony i Dubravka će 31. siječnja, u Zagrebu imati još jednu, neformalniju proslavu, točnije, pravi party s prijateljima. Kako su se proveli mladenci i uzvanici, gledatelji će doznati u inMagazinu!
Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na set ´Dile´ u Adani. Obožavatelji ove dramske serije saznat će kako izgleda Rizina kuća s druge strane kamere.

Koje su mane stanovanja u potkrovlju te ima li ih uopće, ekipa inMagazina provjerila je u jednom, sto godina starom stanu u centru Zagreba. Kako bi taj prostor vlasnik učinio ugodnim za život, renovirao je apsolutno sve. I nije požalio jer je stvorio pravu oazu modernog boema. Ova priča dodatno je začinjena brojnim detaljima s putovanja, klasičnim stolcima i foteljama te neizostavnim gredama koje su obilježje gotovo svih donjogradskih stanova.