Doris Bačić, Katarina Kolar i Iva Landeka zaljubljene su u nogomet još od malih nogu. Umjesto igranja s barbikama, radije su trčale za loptom, stoga ne čudi što su danas dio hrvatske nogometne ženske reprezentacije.

Doris Bačić, Katarina Kolar i Iva Landeka zaljubljene su u nogomet još od malih nogu. Umjesto igranja s barbikama, radije su trčale za loptom, stoga ne čudi što su danas dio hrvatske nogometne ženske reprezentacije. Sve tri igraju u inozemnim nogometnim klubovima. Ove strastvene i pametne cure ne zarađuju milijunske svote, nisu medijski eksponirane poput njihovih muških kolega, ali zato kada je u pitanju nogomet, njihovo srce je vatreno i kuca samo za Hrvatsku.

Dvojica prijatelja, glumac Goran Navojec i redatelj Filip Šovagović ovih dana imaju više razloga za slavlje. "Visoka modna napetost", urnebesna tragedija ili komedija katastrofe, kako kaže redatelj Šovagović, stigla je u hrvatska kina. Njegov glavni glumac Navojec je na premijeru u Zagreb stigao iz Londona, gdje snima novu seriju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju