Ovotjedno izdanje rubrike inMagazina 'Petkom s Petkom' donosi neobičan susret pjevačice Jasne Zlokić s poštarom iz Hrvatske Kostajnice, koji je njezin najveći obožavatelj.

Ime mu je Mario Djetelić Tale, 61 mu je godina, a za njegove simpatije prema Jasni Zlokić zna čitavo mjesto. Zato i ne čudi što je Daliboru Petku u pomoć pritekla cijela Hrvatska Kostajnica kako bi iznenadila njihovog legendarnog poštara.

'Tale je bio na prvoj crti bojišnice, a iznad kreveta stajao je njezin poster. Kad su ga njegove kolege zafrkavale da će mu skinuti Zlokićku sa zida, Tale je u šali repetirao pušku i rekao nek' se samo netko usudi', ispričala je njegova sestra Renata Drašner, koja je inicirala susret poslavši pismo u redakciju inMagazina Nove TV. Za svoj 50. rođendan ovaj lokalni junak dobio je na poklon Jasnin poster s potpisom, a desetak godina kasnije bilo je vrijeme za novo iznenađenje.

U petak u inMagazinu sazant ćemo što je Tale rekao kad je ugledao Jasnu, što kaže supruga Mira te kako je reagirala kad je njezin poster donio u spavaću sobu. Popularna pjevačica okušala se i u ulozi poštarice, a sve to donosi nova epizoda rubrike 'Petkom s Petkom'.