Ekipa inMagazina donosi veliki intervju s glumcem Senadom Bašićem koji je utjelovio zbunjenog Faruka u popularnoj seriji ´Lud, zbunjen, normalan´.

Ekipa inMagazina donosi veliki intervju s glumcem Senadom Bašićem koji je utjelovio zbunjenog Faruka u popularnoj seriji ´Lud, zbunjen, normalan´. Mlađoj publici je poznat upravo po toj ulozi dok ga starije generacije pamte kao nezaboravnog Majka Kjajevića u kultnoj predstavi ´Audicija´. Scene urnebesne predstave se prepričavaju još i dan danas, a zanimljivosti o njemu gledatelji će vidjeti u velikom inervjuu Ivane Nanut.

Gost u ovotjednoj ´Ispovjedaonici´ Ružice Đukić je legendarni pjevač Željko Bebek. Bebek je karijeru započeo 60-ih godina prošlog stoljeća u jednom od najpoznatijih sarajevskih sastava ondašnjeg vremena ´Kodeksi´, nakon čega je, ranih 70-ih stupio u ´Bijelo dugme´. U travnju 1984., zbog nesuglasica s Goranom Bregovićem, napušta bend i započinje samostalnu karijeru. Pjesme ´Da zna zora´, ´Sinoć sam pola kafane popio´, ´Da je sreće bilo´ i ´Laku noć svirači´ samo su neki od hitova koje je opjevao jedan od najboljih pjevača s prostora nekadašnje Jugoslavije.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju