Dobro je poznato da Slavonci žive za svoje običaje, a oni najbolje do izražaja dolaze na brojnim smotrama folklora. Nadaleko poznati Đakovački vezovi prilika su da mnogi pokažu raskoš i posebnosti svojeg sela.

Dobro je poznato da Slavonci žive za svoje običaje, a oni najbolje do izražaja dolaze na brojnim smotrama folklora. Nadaleko poznati Đakovački vezovi prilika su da mnogi pokažu raskoš i posebnosti svojeg sela. Ono čime se najviše diče su konji i kola. Biti dio najveće svjetske smotre svatovskih zaprega najveća je čast svakom Slavoncu.

Piercinzi, tetovaže i lude boje kose krase ljepotice alternativnog modelinga. Tri Hrvatice, Tamara, Nea i Ivana za inMagazin otkrivaju kako je to biti alternativni model u Hrvatskoj, na kakve predrasude nailaze i je li uopće moguće od toga živjeti na ovim prostorima.

inMagazin svoje gledatelje vodi u Madrid na najbolji flamenco show na svijetu. Corral de Moreira mjesto je gdje su u čarima flamenca uživale najuglednije figure iz društvenog i političkog života u svijetu kao što su Pablo Piccaso, Richard Nixon, Marlene Dietrich, Sarah Jessica Parker i Mariah Carey. Iz prve ruke inMagazin doznaje kako je slavna glumica Ava Gardner ovdje imala ljubavne svađe s Frankom Sinatrom, kako je bivši američki predsjednik George Bush zaplesao s izvođačima na pozornici te zašto je veliki Salvador Dali zamoljen da napusti show. Priču iz španjolske metropole donosi Slavica Parlov.