Ekipa inMagazina donosi razgovor s Willom Tuttleom, nagrađivanim američkim piscem, govornikom, edukatorom koji je napisao knjigu 'Hrana za mir: Prehranom do duhovnog zdravlja i društvenog sklada'.

Ekipa inMagazina donosi razgovor s Willom Tuttleom, nagrađivanim američkim piscem, govornikom, edukatorom koji je napisao knjigu 'Hrana za mir: Prehranom do duhovnog zdravlja i društvenog sklada'. Ova revolucionarna knjiga istražuje duboke društvene i duhovne posljedice naših prehrambenih navika. Gledatelji će saznati koja je to tzv. miroljubiva prehrana poznatog vegana koja može unaprijediti zdravlje.

Ekskluzivno u Ispovjedaonici: atraktivna pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek, po prvi put pokazuje tetovažu koja ima posebno značenje u njenom životu, a kamerama inMagazina uz to otkriva koji je važni događaj očekuje ovaj mjesec !

Koji su to mitovi popularne psihologije ? Riječ je o frazama koje često izgovaramo svakodnevno poput ''suprotnosti se privlače'' , ''samo vjeruj u sebe i uspjet ćeš'' ili ''što ne znaš ne može te povrijediti''. Imaju li te narodne mudrosti uporišta u psihologiji ili su to psiho mitovi koji su potpuno krivi?

InMagazin pokrenuo je diskusiju na tu temu sa Brunom Šimlešom, popularnim piscem i sociologom te s Borisom Blažinićem, profesorom psihologije i konzultantom za tvrtke poput T-HT, Volksbank, Coca - Cola, Toyota, a ujedno vodi i Centar za razvoj osobnosti.