Ovog je vikenda u Zadru Doris Pinčić, koju će hrvatski gledatelji još dugo pamtiti kao glavnu junakinju dramske serije ´Larin izbor´, izrekla sudbonosno ´da´.

Ovog je vikenda u Zadru Doris Pinčić, koju će hrvatski gledatelji još dugo pamtiti kao glavnu junakinju dramske serije ´Larin izbor´, izrekla sudbonosno ´da´. Ekipa inMagazina donosi priču o vjenčanju, a gledatelji će vidjeti kako je mlada izgledala, tko se sve pojavio na svadbi te je li bila nervozna zbog onog što je, kako kažu, ´najvažniji dan u životu´.

U zagrebačkom klubu ´Roko´ na otvorenju nove koncertne sezone dočekala nas je prava glazbena poslastica: Mišo i Ivana Kovač koji su pjevali poznate hrvatske evergreene. Ekipa inMagazina bila je na njihovu zajedničkom koncertu, a gledatelji će vidjeti kako je publika dočekala Kovačeve!

Orašje iznova, osamnaestu godinu zaredom, postaje sjecište ljubitelja sedme umjetnosti. Ovog vikenda tu su se okupili brojni gosti, visoki dužnosnici, glumci i redatelji filmova. Poziv glumca Ive Gregurevića, inicijatora festivala, svi gosti rado prihvaćaju i vraćaju se Orašju. Tamo su kamere inMagazina snimile uvijek dobro raspoložene Gorana Navojca i Vedrana Mlikotu. Njih dvojica će ove godine primiti u Orašju posebnu nagradu, koja se nigdje u svijetu ne dodjeljuje: zlatne posavske dukate za poseban doprinos razvijanju filmske umjetnosti.