Upoznajte čovjeka koji je hrvatsku svakodnevnicu odlučio zamijeniti uzbudljivim istraživanjem skrivenih dijelova svijeta.

''Sasvim običan, normalan i svakodnevan tip, koji se s vremena na vrijeme odvaži na nešto neobično, nenormalno i nesvakidašnje.'' Tako se opisuje jedan od naših najpoznatijih pustolova Tomislav Perko. Ovih se dana vratio sa svojeg putovanja života koje je nazvao ''1000 dana ljeta''! Prateći sunce prošao je planetu uzduž i poprijeko i stekao neprocjenjivo iskustvo. Upoznajte čovjeka koji je hrvatsku svakodnevnicu odlučio zamijeniti uzbudljivim istraživanjem skrivenih dijelova svijeta.

Nakon tri godine rada, Tonči Huljić priveo je kraju svoj drugi album za autorski projekt Madre Badessa. Novi cd i dokumentarac najavljuje singl 'Guštam' za koji je ovih dana snimljen i videospot, na čijem je snimanju bila i ekipa inMagazina. Tom prigodom, najpoznatiji hitmejker s ovih prostora otkrio je kako je za sve psovke na novom materijalu kriv on, jer se supruga Vjekoslava, koja potpisuje sve stihove, oštro ograđuje od tih ispada.

U jednom od najstarijih gradova kontinentalne Hrvatske, obrazuju se ponajbolji svjetski tamburaši, a nijedan od njih nema više od osamnaest godina. Riječ je o Križevcima, a zašto su najbolji, otkrijte u emisiji inMagazina.