Poznati bosanskohercegovački glumac Nermin Omić je većini gledatelja najpoznatiji po ulozi Fadilovog potrčka Osmana u popularnoj seriji ´Sva smo svijeta različita´. U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin novinarki Ivani Nanut je otkrio kako su se i njemu događale situacije poput onih iz serije.

Poznati bosanskohercegovački glumac Nermin Omić je većini gledatelja najpoznatiji po ulozi Fadilovog potrčka Osmana u popularnoj seriji ´Sva smo svijeta različita´. U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin novinarki Ivani Nanut je otkrio kako su se i njemu događale situacije poput onih iz serije te što bi prvo učinio da mu ponude posao ravnatelja kazališta. Nermin je član tuzlanskog kazališta već 24 godine, a kaže kako se slična problematika, poput one iz serijala, događala i u njegovoj matičnoj kući. Poput većine stanovništva, ovaj simpatični glumac, ima kredit u ´švicarcima´. Kao pravi komičar, kakve uloge i najčešće glumi, rado se šali na vlastiti račun. Što je sve otkrio novinarki Ivani Nanut, gledatelji će vidjeti u ovom ekskluzivnom intervjuu.

Kamere inMagazina otputovale su u Istambul da bi gledateljima pokazale kako izgleda shopping na jednom od bazara. Samo u inMagazinu gledatelji će skupa sa Splićanima uživati u fešti povodom Dana Svetog Dujma. U današnjem inMagazinu nemojte propustiti novi nastavak ekstremnog makeovera. Izabrana je nova ´Kraljica Hrvatske´, a tko je ljepotica kojoj je pripala laskava titula gledatelji će saznati u ovoj emisiji.