Ekipa inMagazina predvođena voditeljem Daliborom Petkom ovog se tjedna zaputila u Veliku Goricu, a u Goricu je povela i Zoricu Kondžu.

Ekipa inMagazina predvođena voditeljem Daliborom Petkom ovog se tjedna zaputila u Veliku Goricu, a u Goricu je povela i Zoricu. Naime, pjevačica Zorica Kondža iznenadit će vrtićku kuharicu u mirovini, gospođu Mariju Drinovac, koju su svi od milja zvali teta Nada. Marijina želja bila je oduvijek upoznati njenu omiljenu pjevačicu, no kad joj se ona pojavila na kućnom pragu, nije joj se mogla sjetiti imena. Nevjerojatno druženje nekoliko generacija, u kojem je bilo pjesme i plesa, ali i suza gledatelji će vidjeti u ovotjednom izdanju rubrike ´Petkom s Petkom´.

Nakon što je prije šest mjeseci Ksenija Erker priznala da je njezinom 40 godina dugom braku s Hrvojem Hegedušićem došao kraj, inMagazin donosi intimnu ispovijest pjevačice. U otvorenom razgovoru ispričala je u kakvom je odnosu s bivšim suprugom, jesu li službeno okončali svoj brak te bi li ga primila nazad kad bi je on to molio.
Ekipa inMagazina gledateljima donosi trenutke iz 9.epizode ´Stelle´ koja ih očekuje ove nedjelje, kao i razgovore s glumcima ovog glazbeno-dramskog spektakla.

Da bi otkrila kako izgleda trening najsnažnijeg hrvatskog bračnog para, ekipa inMagazina uputila se u Oroslavlje. Ružica i Srećko Martinić zajedno na benchu mogu podići 300 kilogama, znači gotovo četiri prosječno teške osobe. A kako je Ružica na posljednjem natjecanju oborila i svjetski rekord za Martiniće, slobodno možemo reći da nisu najsnažniji bračni par samo u Hrvatskoj, već i u svijetu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju