Ekipa inMagazina vodi vas na izbor za najglamurozniju osobu u Hrvatskoj. Severina, Jelena Rozga, Indira Vladić, Toni Cetinski, Gibonni i Boris Novković samo su neka od imena koja su ušla u užu konkurenciju.

Ekipa inMagazina vodi vas na izbor za najglamurozniju osobu u Hrvatskoj. Severina, Jelena Rozga, Indira Vladić, Toni Cetinski, Gibonni i Boris Novković samo su neka od imena koja su ušla u užu konkurenciju. Najglamuroznije osobe moraju ispunjavati visoke kriterije na temelju društvenog života, profesije, humanitarnog rada i uzorne pojave u javnosti. Tko su pobjednici doznajte u inMagazinu.

Predstavljamo vam potpuno novu, a u isto vrijeme dobru staru Danijelu Martinovic. O čemu se radi? Danijela je ovih dana objavila novi singl za koji kaže da je potpuno drugačiji od njenog dosadašnjeg glazbenog opusa, no s druge strane u njenom je prepoznatljivom tonu. Kamere inMagazina bile su na snimanju spota, u kojem će lijepa pjevačica pokazati kako izgleda njen idealan muškarac. Koliko je on blizu ili daleko od njenog dugogodišnjeg partnera Petra Graše, otkrila je novinaru inMagazina, Davoru Gariću.

S obzirom na to da smo u slavljeničkom raspoloženju, zavirili smo u natalnu kartu emisije i saznali što zvijezde kažu o inMagazinu. Iva Divljaković otkrit će vam horoskopski znak i podznak emisije te što nam nosi 2014. Godina.