Dolaskom proljeća i toplijih dana korak smo bliže ljetu. Uživanje u ljetnim radostima kao što su more i sunce označava i razdoblje kada svoja tijela više izlažemo pogledima drugih.

Dolaskom proljeća i toplijih dana korak smo bliže ljetu. Uživanje u ljetnim radostima kao što su more i sunce označava i razdoblje kada svoja tijela više izlažemo pogledima drugih. Kako bismo bili u što boljoj formi, sada je pravi trenutak za popravljanje nedostataka, a jedna od najčešćih boljki koja tišti pripadnice nježnijeg spola je i celulit. Kako se riješiti neugodne narančine kore s kojom se bore i poznati i slavni kao što je Maja Šuput, pogledajte u emisiji inMagazina.

Drugi hrvatski Festival hrane i vina otvoren je u četvrtak. Na trodnevnom druženju kuhara, gastronoma, vinara i ostalih proizvođača autohtone hrane bila je i ekipa inMagazina. Talijanski ili hrvatski pršut, tajna poljičkog soparnika, najpoznatiji talijanski chef te celebrity kuhari, sve to pogledajte u emisiji inMagazina.

Nedostatak sna, teška šminka i dugotrajno stajanje tek su neki od krivaca ubrzanog nastajanja znakova starenja na našem licu i tijelu. Koje faktore trebamo eliminirati kako bismo što dulje izgledali mladoliko i koja su riješenja ako su oni već uzeli danak, saznat ćemo u današnjoj emisiji.